Na Beogradskom sajmu u periodu od 25.09.2023. godine do 28.09.2023. godine održan je jedanaesti po redu Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „PARTNER 2023“.
Sada već tradicionalno, naša kompanija PMC-Inženjering d.o.o. kao deo sistema Jugoimport - SDPR, učestvovala je kao jedan od mnogobrojnih izlagača.
Otvaranju sajma prisustvovali su predstavnici Narodne skupštine, ministri u Vladi, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, diplomatskog i vojnodiplomatskog kora, rukovodstvo Jugoimport - SDPR, predstavnici kompanija Odbrambene industrije Srbije, privrednog i javnog života, kao i brojne inostrane delegacije.
Premijerno je prikazan najnoviji domaći artiljerijski sistem nove generacije „Perun”, koji će biti novi adut srpske odbrambene industrije na svetskom tržištu.
Imali smo čast da na čelu sa direktorom Sašom Ljubinkovićem na našem štandu ugostimo ministra privrede u Vladi Republike Srbije gospodina Slobodana Cvetkovića, kao i brojne sadašnje i potencijalne poslovne partnere.
Sa ponosom ističemo učešće na sajmu „PARTNER“ koji više od dve decenije, beleži stalni uzlazni trend po broju izlagača, prikazanih sredstava, poslovnih saradnika i posetilaca.

Sadržaj sajta pmcinzenjering.com je vlasništvo kompanije PMC inženjering.
Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole PMC inženjeringa-a, zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.
© 2019 PMC inženjering. All rights reserved | Design by PMC inženjering.